Fie proaspete sau uscate - curmalele conțin o mare varietate de nutrienți, vitamine și minerale. Prin urmare, sunt ideale ca gustare sănătoasă între mese, deoarece refac rezervele de energie ale organismului în cel mai scurt timp. Dar, de asemenea, în bucătărie, dulceața naturală a fructelor curmalei poate fi folosită în multe moduri - adesea pentru a înlocui zahărul convențional într-un mod natural. Inspirați-vă din rețetele noastre delicioase de curmale!
Gustări sănătoase, deserturi dulci și mâncăruri delicioase cu curmale
Datorită gustului dulce și natural, curmala este perfectă ca înlocuitor de zahăr în tot felul de dulciuri. Mai ales pentru gustările sănătoase sau batoanele energizante vegane, care au un gust dulce chiar și fără zahăr și ar trebui să furnizeze energie organismului, curmalele sunt întotdeauna binevenite. Dar, de asemenea, în mâncărurile sărate, nota dulce a curmalei este adesea un adaos potrivit. Printre rețetele noastre veți găsi atât mâncăruri dulci, cât și sărate cu curmale. Ingredientele proaspete, de înaltă calitate și combinațiile interesante de arome fac din fiecare dintre rețetele noastre delicioase de curmale o experiență culinară.
De la curmale învelite în bacon la înghețată vegană de curmale: descoperiți varietatea noastră de rețete.
Rețetele noastre folosesc atât curmale uscate, cât și proaspete. Pentru curmalele clasice învelite în bacon, pe care le puteți umple cu brânză, cremă de brânză sau migdale înainte de a le înfășura în felii de bacon, vă recomandăm curmale proaspete, mari, suculente, cum ar fi Medjool sau Khidri. Pentru delicioasa noastră pâine vegană cu fructe, pe de altă parte, curmalele uscate, puțin mai tari sunt, de asemenea, foarte potrivite.